Boottransport nodig?

Boottransport

Voor boottransport daarvoor moet je bij Gebr. Vermeer zijn. Dit bedrijf is de expert op dit gebied en zal er alles aan doen om jouw kostbare bezit netjes in een haven af te leveren.

Maar niet alleen voor dit transport is het mogelijk om dit logistieke bedrijf in te schakelen. Zo hebben zij veel meer diensten waarvan je gebruik zal kunnen maken. Denk hierbij aan bedrijfsverhuizingen, maar ook voor opslag en container huur, ben je hier aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar heeft dit bedrijf ervaring met het vervoeren van boten. Hierdoor hebben zij veel kennis op kunnen doen en is geen klus onmogelijk voor hun.

Zeer goede en snelle boottransport

Omdat wij met spoed onze jacht naar een andere haven moesten brengen en hier niet de mogelijkheden hadden om hierheen te varen, hebben wij de hulp van de Gebr. Vermeer ingeschakeld. Omdat er enige haast bij was, hebben zij ervoor gezorgd dat deze klus ook zeer snel werd opgepakt. Dit bedrijf, wat VCA-gecertificeerd en VVT-erkend is, zal er alles aan doen om een opdracht tot in de puntjes uit te voeren. Niet voor niets worden zij een flexibel en betrouwbaar bedrijf genoemd.

Inmiddels is onze boot overgebracht naar een andere locatie en daar zijn wij zeer tevreden over. Tevreden over de wijze hoe dit is aangepakt door dit logistiek bedrijf. Want zij hebben ervoor gezorgd dat zeer snel en met de uiterste zorg dit werd uitgevoerd.