Een hele fijne taxi in Nieuwegein

taxi NieuwegeinLaatst heb ik voor het eerst gebruik gemaakt van een taxi in Nieuwegein. Normaal rijd ik altijd overal heen in mijn eigen auto, maar dat was dit keer niet zo handig. Dit was namelijk voordat ik op vakantie ging naar mijn familie in Spanje. Ik had natuurlijk met het openbaar vervoer kunnen gaan, maar dat leek mij niet zo slim. Je weet namelijk nooit wanneer een trein vertraging heeft en soms vallen ze zelfs helemaal uit. Als dit zou gebeuren, liep ik de kans dat ik mijn vliegtuig zou missen. Dat risico wilde ik liever niet nemen, dus daarom heb ik hier uiteindelijk voor gekozen.

Heel erg prettig

Via een vriend kreeg ik de tip om van deze taxi in Nieuwegein gebruik te maken. Zij had hier hele goede ervaringen mee en kon het mij dus zeker aanraden. Het fijne was dat de chauffeur net iets te vroeg was, waardoor ik nog even op mijn gemak de koffers erin kon leggen. Hier hielp hij mij ook mee, dus dat vond ik erg vriendelijk. Ik ben ruim op tijd aangekomen uiteindelijk en zit inmiddels al lekker in het zonnetje hier. Mocht jij ook hiernaar op zoek zijn, dan is dit echt een goede optie!