Garage in Amersfoort, voor goed onderhoud

Ben jij op zoek naar een goede garage in Amersfoort of omgeving? Dan ik jou zeker het bedrijf: Auto Doe aanraden. Dit bedrijf bestaat al meer dan vijfentwintig jaar en heeft daarom ook zeer veel ervaring in de autobranche. Het is een onafhankelijk bedrijf en daarom kan jij met ieder merk voertuig hier terecht. Zij bieden heel veel diensten aan. Hierbij kan jij denken aan:

  • Onderhoud
  • Reparaties
  • APK
  • Kleine beurt
  • Grote beurt
  • Olie en oliefilter wissel
  • 3D uitlijnen
  • Airco service
  • Remschijven en -trommels
  • Accu vervangen

Deze werkzaamheden worden allemaal uitgevoerd door zeer vakkundige medewerkers. Zelf ga ik altijd naar deze garage toe met mijn auto.

Garage Amersfoort

Een tweedehands auto kopen bij deze garage in Amersfoort

Wanneer jij een occasion zoekt, dan kan jij bij dit bedrijf ook goed terecht. Onlangs heb ik hier mijn occasion ook gekocht. Eerst had ik op de website gekeken van dit bedrijf naar het aanbod. Ik zag een leuke er tussen staan en heb toen gelijk contact opgenomen. Deze was nog beschikbaar en heb een proefrit aangevraagd. De wagen reed heerlijk. Omdat de auto boven de 4500 euro zat, kreeg ook nog eens Bovag garantie erbij. Alle voertuigen worden voor de verkoop eerst goed nagekeken. Voor mij is dit de beste garage in Amersfoort.