Hoe kun je een sloopauto verkopen?

Heb jij een ongeluk gehad en wil jij je sloopauto verkopen? Of komt jouw voertuig niet meer door de keuring zonder dat er voor heel veel geld aan gerepareerd moet worden? Ook dan kun je tot verkoop over willen gaan. Maar dit kan nog best lastig zijn, want wie zit nu op een dergelijke wagen te wachten? Als jij een sloopauto verkopen wilt, dan doe je er goed aan om contact op te nemen met de mensen van sloopautoverkopen.com! Zij zorgen ervoor dat de deal snel geregeld wordt, je hebt er zelf bijna geen omkijken naar en je krijgt er ook nog eens een leuk bedrag voor!

Wanneer sloopauto verkopen?

Iedereen heeft wel eens te maken met het van de hand willen doen van een auto, omdat je een nieuwe of betere wilt hebben. Het kwijt raken van een goede occasion kan soms al lastig zijn. Maar een sloopauto verkopen? Dat lijkt op het eerste gezicht helemaal een onmogelijke opgave. Want wie zit er nu op te wachten om een dergelijke wagen over te nemen? Er zijn verschillende partijen die hier toch interesse in hebben. Belangrijk om daarbij op te merken is het verschil in kwaliteit van auto’s die rijp voor de sloop worden geacht. Sommige zijn door een ongeluk zo beschadigd dat ze niet meer te repareren zijn. Een dergelijke sloopauto verkopen is toch mogelijk, omdat er altijd mensen zijn die interesse hebben in de onderdelen die nog wel van een goede kwaliteit zijn. Daarnaast zijn er ook wagens waarvan de basis nog wel goed is, maar waaraan zoveel gerepareerd moet worden dat het financieel niet meer aantrekkelijk is. Tenminste, voor ons in het westen. Er zijn in het buitenland genoeg plekken waar ze heel blij worden van deze voertuigen en waar ze ze met plezier opknappen! Wil jij een sloopauto verkopen, dan kan deze dus alsnog een tweede leven krijgen, of in het geheel of de onderdelen kunnen nog hergebruikt worden.

Sluit gemakkelijk een deal

Wil jij een sloopauto verkopen, dan kan het lastig zijn om een koper te vinden die net in jouw wagen geïnteresseerd is. Daarom is het aan te raden om contact op te nemen met sloopautoverkopen.com. Zij hebben een heel groot netwerk en kunnen daardoor altijd geïnteresseerde partijen vinden voor jouw wagen. Ze willen daarom ook bijna iedere auto wel opkopen! Voordeel van het kiezen voor hen is dat zij:

  • het voertuig bij jouw op komen halen op het moment dat dit jou het beste uitkomt
  • meteen het vrijwaringsbewijs aan jou overhandigen
  • jou meteen bij het ophalen van de auto uitbetalen
  • het voertuig afmelden bij de belastingdienst en de RDW

Wil jij je sloopauto verkopen, dan is het daarom zeker aan te raden om contact met hen op te nemen. Dit kan telefonisch, via mail, WhatsApp of sms. Je kunt dan doorgeven om wat voor voertuig het gaat en wat de staat ervan is. Zij kunnen jou dan een bod doen. Ga je akkoord, dan kan er een afspraak gemaakt worden om de auto op te halen. Een sloopauto verkopen gaat op deze manier dus echt heel gemakkelijk!

Lees meer…