Autoschade Gouda? Zoek op de naam Direkt

Autoschade GoudaBen jij eigenaar van een auto en ben jij op zoek naar een betrouwbare garage? Dit omdat jij deze nog niet zo lang hebt of ben jij niet meer tevreden over jou huidige garage? Dan ga ik jullie hier vandaag een handje bij helpen. Of anders geformuleerd dan verwijs ik jullie er graag naar toe, dit dan naar de site autoschade-direkt.nl. Zo attendeerde mijn moeder mij op deze firma. Dit omdat zij hier nu al zo’n dertien jaar tevreden klant is. Ik ben hier nu al zo’n twee jaar tevreden klant. Omdat ik hier laatst heen moest voor mijn APK-keuring, had ik besloten deze naam met jullie te delen.

Naast autoschade Gouda zitten zij ook nog in andere regio’s. Om te kijken of die van jou hier ook tussen zit, kun je het best even naar autoschade-direkt.nl gaan.

autoschade

Alle auto’s zijn hier welkom

Omdat ik zelf een kleine Fiat Panda heb, hoeft er niet veel te gebeuren aan mijn auto. Wellicht is het voor de zakelijk lezers onder ons interessant om te weten dat je hier ook terecht kunt voor schade of herstelwerkzaamheden aan jouw bedrijfsauto. De tarieven hiervoor zijn zeer aantrekkelijk. Om jullie een beeld te geven zal ik een aantal van deze werkzaamheden opsommen:

  • Bumper spuiten vanaf €75
  • Taxatie rapport €65
  • Bumperschade herstellen incl. schuren en spuiten €200
  • Ze hanteren scherpe spuittarieven

Ook zal ik enkele foto’s toevoegen aan dit artikel om jullie een duidelijk beeld te geven van wat zij allemaal al gedaan hebben. Wanneer ik andere mensen in mijn omgeving spreek zijn zij allen ook lovend over deze firma. Mijn moeder is zelf dan ook via mond-op-mond reclame bij deze garage uitgekomen.

autoschade direkt