Een racestoel haalt u bij QSP Products

Bent u op zoek naar een racestoel voor in uw rally of race auto? Dan bent u bij QSP Products aan het juiste adres! Zij hebben namelijk de beste en een groot assortiment aan verschillende racestoelen! Het is zeker een aanrader om te kijken!

De luxe racestoel

QSP Products biedt luxe modellen racestoelen aan. Deze racestoelen zijn tevens wat duurder dan de velours modellen en voorzien van een andere stof waardoor de stoelen een luxere uitstraling krijgen. Deze racestoelen zijn voorzien van een ademende “mesh” stof welke bij gebruik sneller zal opdrogen dan het goedkopere model met velours stof. Tevens is de mesh stof slijtvaster en zal hierdoor bij normaal gebruik langer meegaan. De maten van de fiberglas schaal welke in de racestoel te vinden is zijn overigens hetzelfde als bij de andere FIA modellen, alleen de stof is anders.

De duurdere QSP Products FIA racestoelen kunt u herkennen aan de hogere type nummering als zijnde de 100 en 400 serie. (RX-100, RX-100P, RX-400 en RX-400P).

Over QSP Products

QSP Products is een bedrijf dat al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in race en rally onderdelen. Zelf hebben ze ook in de praktijk meegedaan aan verschillende race evenementen en weten daardoor alles over de auto’s en de onderdelen.

Vele producten zijn gekwalificeerd met het FIA keurmerk en bieden daarnaast ook een zeer snelle levering. Zo hebben ze over het algemeen de racestoelen altijd op voorraad waardoor u de stoel binnen 1 a 2 werkdagen in huis heeft.