Een zeer vakkundige LPG specialist

Wanneer je op zoek bent naar een zeer vakkundige  LPG specialist, kijk dan eens op de site van LPG Spijkenisse. Hier kan je terecht voor het inbouwen van een lpg installatie en heb je de keuze uit meerdere merken, zoals:

  • Vialle
  • Prins
  • Eurogas
  • Teleflex
  • Impco

Tevens is dit bedrijf het juiste adres voor het installeren van airconditioning en trekhaken. Voor merken en uitvoeringen kan je het beste op de website kijken of contact opnemen door 0181-699550 te bellen. Ook bestaat er de mogelijkheid om het contactformulier op de website in te vullen en op te sturen.  

Geweldige service

Arjan Kleijn heeft 19 jaar bij een gerenommeerd LPG inbouwbedrijf gewerkt en in april 2013  richtte hij zijn eigen bedrijf op: LPG Spijkenisse. Sindsdien staat dit bedrijf bekend als hét adres voor inbouw, onderhoud en reparatie van LPG installaties. Zo heb ikzelf een tijd terug besloten om een gasinstallatie in mijn auto te laten bouwen door deze LPG specialist. Hiervoor had ik eerst het contactformulier op de website ingevuld met de vraag hoeveel het mij allemaal ging kosten. Vrij snel kreeg ik al antwoord op mijn vraag en dit was een van de redenen dat ik meteen een afspraak heb gemaakt om een LPG installatie in mijn auto in te laten bouwen.