Goedkoop een scooter leasen

Bij Fast and Furious Scooters kun je voordelig een scooter leasen. Je betaalt dan een vast bedrag per maand voor een scooter. Dat doe je net zo lang tot de scooter is afbetaald. Aan het einde van de leaseperiode is de scooter uiteraard helemaal van jou. De scooters bij Fast and Furious Scooters zijn goedkoop en van de allerbeste merken. Ze zijn in staat om de nieuwste en meest geavanceerde modellen voor een lage prijs aan te bieden.

Voor een paar tientjes in de maand een scooter

Het is al mogelijk om voor dertig euro in de maand te beschikken over een scooter. Dat is handig wanneer je een scooter snel nodig hebt, maar het geld op dit moment niet op de bank hebt staan. Een paar tientjes in de maand kan elke inwoner van Nederland wel betalen. De leaseplannen van Fast and Furious Scooters zijn dan ook ideaal voor middelbare scholieren of voor mensen die net een baan hebben gevonden. 

Kies het model die helemaal bij jou past

Bij Fast en Furious Scooters is het aanbod enorm. Klanten krijgen dus alle gelegenheid om hun favoriete model te bestellen. Alle topmerken zijn vertegenwoordigt op de website. Klanten kunnen onder andere kiezen uit modellen van Honda, Kymco, Yamaha en Piaggio. Fast and Furious is een online winkel. Dat heeft een aantal voordelen ten opzichte van fysieke winkels die scooters verkopen. In de eerste plaats zijn de prijzen erg laag. Klanten kunnen profiteren van ontzettend lage prijzen voor modellen van fantastische merken. In de tweede plaats hebben online winkels de mogelijkheid om een veel meer modellen op voorraad te hebben. Dat betekent dat je precies het model krijgt die je hebben wilt. En dat niet alleen, je krijgt hem ook nog in precies die kleur die je mooi vindt.

Je scooter staat binnen twee weken voor je deur

Alle scooters die bij Fast and Furious Scooters besteld zijn worden binnen twee weken thuis afgeleverd. Dan zitten alle accessoires er al op. Het is dus een kwestie van uitzoeken en wachten tot hij voor de deur staat.