Rijden in een nieuwe of jonge personenauto? Financial lease!

Bent u al tijden geïnteresseerd in een bepaald model auto? Of zou u graag in een nieuwe Mercedes, Volkswagen of BMW rijden? Dankzij financial lease is dit allemaal mogelijk. Deze leasevorm is speciaal voor ondernemers en biedt volop mogelijkheden. U bepaalt zelf in welke auto u rijdt én wat u per maand betaalt!

financial-lease-twente

Bij financial lease heeft u niet alleen vrije keus in het merk en model auto dat u wilt rijden. U bent ook direct de economisch eigenaar van de auto en geniet van diverse fiscale voordelen. Wat betreft de maandlasten heeft u veel in eigen hand. Afhankelijk van de looptijd van het contract en de slottermijn die u laat vastleggen, komt het maandbedrag immers tot stand. Kunt u vooraf bovendien een bedrag aanbetalen? Dan daalt het maandtarief en houdt u meer kapitaal over om in uw onderneming te steken.

Een transparante aanbieder van financial lease is Financial Lease Twente. Hier kunt u terecht voor een gedegen advies, een duidelijke offerte en de ruimste keus. In principe kunt u bij Financial Lease Twente alle personenwagens leasen die in Nederland te koop staan. Dus ook die ene speciale personenwagen die u graag wilt!