Rijbewijs Nijmegen: Kun je geen rijschool vinden?

Ik keek toevallig in de supermarkt naar de folders en zag een kopje staan met Rijbewijs Nijmegen. Nadat ik een hele tijd heb gewoond in Apeldoorn heb ik besloten om te gaan verhuizen naar Nijmegen, omdat mijn vriendin in Nijmegen woont. We hebben samen besloten om een huisje te huren daar.

Ervaring

Ik had al eerder ervaring met auto rijden, omdat mijn vader een eigen auto garage heeft en ik af en toe daar heb gewerkt. Ik heb wel eens bij de garage auto’s mochten testen en heb ik kleine stukjes gereden. Vauto-foldersanaf dat moment vond ik auto’s een leuk onderwerp en kon ik niet wachten tot dat ik oud genoeg werd om voor mijn rijbewijs te gaan. Mijn broer heeft pas geleden zijn rijbewijs gehaald en is er super blij mee. Hij heeft mij zeker dubbel gemotiveerd om een rijbewijs te halen.

 

Rijbewijs

Ik was van plan om te gaan beginnen aan mijn rijlessen voor mijn rijbewijs B zodat ik niet meer de bus hoef te pakken naar school. Ik had geen zin meer in vertragingen en de bus tijden kwamen niet echt uit voor mij. Nu dat ik ga verhuizen naar Nijmegen zag ik dus een folder van een rijschool wat mij aansprak.

Contact

Welke rijschool mij het meest aansprak was ANWB Rijschool Nijmegen. Sinds het ook in Nijmegen is gevestigd komt het heel goed uit voor mij en ben ik heel erg benieuwd hoe ik mijn lessen ga aanpakken. Ik heb ze gebeld voor een afspraak en ga binnenkort al beginnen!.

auto-hulp