Tijdelijk een auto leasen? Kies voor shortlease auto

Shortlease auto

U wil graag een mooie auto rijden, maar u wil niet te lang aan een leasecontract vast zitten. Als u tijdelijk gebruik wil maken van een leaseauto, is shortlease auto absoluut iets voor u. Deze variant van leasing wordt aangeboden door AutoRent Arnhem: uw professionele partner voor autoverhuur in Arnhem en Nijmegen.

Wat houdt shortlease auto in?

Shortlease is een vrij nieuwe vorm van leasing. Deze vorm van leasing biedt veel flexibiliteit. U zit namelijk niet aan een langdurig leasecontract vast, maar kunt tijdelijk een mooie leaseauto rijden. Hierbij betaalt u een vast bedrag per maand, zonder verrassingen. Na een maand kunt u uw auto blijven gebruiken, maar kunt u deze ook weer inleveren. U kiest zelf hoe lang u het leasecontract laat duren. Dit kan een maand zijn, maar ook twee maanden, drie maanden of langer.

Shortlease zit in feite tussen daghuur en standaard leasing in. Bij daghuur rijdt u uw huurauto slechts een dag of maximaal enkele dagen. Bij standaard leasing zit u een of twee jaar vast aan uw leasecontract. Bij shortlease is het ook mogelijk om een auto voor een maand te leasen of twee maanden mee naar huis te nemen.

Shortlease auto

Een groot aanbod shortlease auto’s

AutoRent Arnhem heeft een groot aanbod auto’s voor shortleasing. Of u nu een kleine boodschappenwagen of grote personenauto wil huren: u bent bij AutoRent Arnhem aan het juiste adres. De kosten die u moet betalen voor shortlease auto, zijn afhankelijk van de auto die u wil meenemen. U heeft de kosten van uw lease dan ook helemaal zelf in de hand, door zelf uw shortlease auto te kiezen.

Voor particulieren en zakelijke klanten

AutoRent Arnhem heeft een groot klantenbestand. Niet alleen particulieren komen een auto huren bij dit professionele verhuurbedrijf, ook zakelijke klanten weten AutoRent Arnhem te vinden. Of u nu een gezinsauto wil huren of een zakelijke auto wil leasen: bij AutoRent Arnhem bent u aan het juiste adres.