Touringcar huren bij Noot personenvervoer

Bent u geïnteresseerd in het huren van een touringcar? Bij Noot personenvervoer kunt u diverse auto’s en bussen huren om u te laten vervoeren van A naar B. Wij beschikken over een groot wagenpark met diverse touringcars met een divers aantal stoelen. U kunt al een bus huren vanaf 16 personen tot maximaal 62. Hierbij kunt u ook geheel zelf bepalen welk comfort en/of luxe u wilt tijdens uw reis. U kunt ons boeken in de regio van Ede – van Arnhem tot Amersfoort en Utrecht. 

Waarom een touringcar huren?

U kunt een touringcar huren voor diverse evenementen en reisjes. U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om één van onze bussen in te huren voor een dagtocht naar Parijs of Londen of voor een meerdaagse reis. Ook kunt u ons inhuren voor concert- of theatervervoer, lijndiensten, personeelfeesten, schoolreisjes en nog vele andere evenementen. Het fijne aan onze touringcars is dat u uw zorgen volledig in de handen kunt leggen van onze professionele chauffeurs. U hoeft niet te letten op de weg of te denken aan de verkeersregels. U kunt lekker achterover gaan leunen en u zichzelf laten vervoeren. Hierbij kunt u bij Noot kiezen welke luxe u wilt tijdens uw reis. U hebt namelijk de volgende opties om bij te boeken: een kofiebar, koelkast, toilet, het tonen van een film, airco, verstelbare rugleuningen en voetstenen en nog vele andere extra’s. U kunt uw reis op maat laten maken door reclame op de bus te tonen. Zo kunt u bijvoorbeeld reclame maken voor uw bedrijf en daarmee naamsbekendheid vergroten zowel nationaals als internationaal. Ook is dit nog eens een milieubewuste keuze omdat we samen de CO2 uitstoot beperken dan wanneer iedereen zelf naar de bestemming rijdt. 

Interesse?

U kunt een touringcar bij Noot personenvervoer huren vanaf 175 euro. Dit is de basisprijs voor een bus. Daarnaast komen nog de toeslagen voor het aantal kilometers, uren en welke extra’s u gekozen heeft. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Noot personenvervoer of u kunt u (telefonisch) laten adviseren of vervolgens een offerte aanvragen om te kijken wat het u gaat kosten.