Wat is Park sleep fly Schiphol?

Onlangs heb ik over Schiphol park, sleep & fly gehoord, maar wist nooit precies wat het was. Ik ben dus op onderzoek uitgegaan en dat ga ik vandaag met jullie allen delen zodat jullie ook weten wat het inhoudt, want het is lekker handig om op deze wijze te parkeren op Schiphol.

Sleep

Dit is het middelste gedeelte, je gaat alvast online uitkijken naar een hotel die je kunt permitteren en die niet ver ligt van Schiphol. Je gaat vervolgens 1 dag voordat je gaat vertrekken naar dat hotel en gaat daar slapen om morgen te vertrekken naar de vertrekhal. Heel handig als u ver woont van Schiphol of wanneer u op een ongepast tijdstip moet aanmelden. Dan kunt u lekker slapen en daarna fris aanmelden.

Parkeren

Park

Nu naar het eerste gedeelte, dit doe ik namelijk zo omdat het beter te volgen is wat Schiphol park, sleep & fly inhoudt. Waanneer u met uw auto al bent aangekomen de het hotel waar u gaat slapen dan parkeert zonder parkeer kosten te maken tot dat u terug keert van uw reis. U moet dan wel in het hotel aangeven dat u gebruik maakt van Schiphol park, sleep & fly, anders gaat u moeten betalen voor het parkeren.

Fly

Op de dag dat u moet vertrekken wordt u opgehaald door de shuttle service of u gaat met de taxi als u buiten de shuttle service uren moet aanmelden naar het vertrekhal en gaat u lekker reizen.

Na terug keer van uw reis wordt u opgehaald of u gaat zelf naar het hotel waar uw auto is geparkeerd. Hopelijk is het nu ook duidelijker voor anderen geworden wat deze manier van parkeren op Schiphol inhoudt. In elk opzicht is het een goedkoop en makkelijk alternatief van parkeren op Schiphol.