Gemakkelijk en goedkoop lang parkeren Schiphol!

Yes! Vakantie, een tijd om even lekker niks te hoeven doen en alleen maar genieten van zon, zee en strand. Althans mits je een zonvakantie hebt geboekt is dit het beste wat je kan overkomen toch? Nu dat wij ook weer heerlijk naar het buitenland op vakantie gaan ben ik druk aan het zoeken naar een manier hoe dat je goedkoop lang parkeren Schiphol kan… 

Normaal gesproken gaan wij met de taxi naar het vliegveld toe, echter heb ik daar geen zin in om in een vreemde auto te stappen. Met de achterliggende gedachtes van mijn ongeluk met een taxi voor een half jaar terug ben ik er nog niet aan toe. Mijn partner begrijpt mij maar al te goed waardoor we op het internet zijn gaan zoeken naar een manier waar wij onze auto neer kunnen zetten. Onze vakantie naar Spanje hebben we iets uitgebreider geboekt als dat we voorheen hebben gedaan, dit jaar gaan we namelijk vier weken naar de zon!

lang-parkeren-schiphol-goedkoop-300x140

Goede reis

Mijn man heeft op het internet gezocht naar goedkoop lang parkeren Schiphol en is terecht gekomen op de website van 247parkerenschiphol.nl. Hier is het dan ook mogelijk om je auto goedkoop en voor een langere periode te parkeren bij het vliegveld. Wel zo prettig om te weten dat je auto ook nog eens in de gaten wordt gehouden, dit houdt in dat de kans op een inbraak minimaal is. Op deze website kan je diverse bedrijven met elkaar vergelijken om zo het goedkoopste te vinden waar je met een gerust hart je auto kan parkeren. 

schiphol-parkeren-tarieven-300x225