Zeer tevreden over de accu service van Fulman

Wij zijn zeer te spreken over de accu service van Fulman. Elke morgen wanneer ik naar mijn werk wilde gaan had ik problemen met het starten van mijn auto. Het leek wel dat het elke dag moeilijker werd, maar zodra ik even had gereden was het geen enkel probleem meer. Tot ik vanmorgen in mijn auto stapte en de auto wilde starten. Het had aardig gevroren en ik ben bang dat dat de oorzaak was, want mijn auto wilde helemaal niet meer starten. Ook met de hulp van de buurman en startkabels kwam er geen geluid uit de motorkap.  

Hij doet het weer

Meteen naar de accu service van Fulman gebeld. Gelukkig hebben zij hier altijd alle merken en voor alle modellen auto’s op voorraad. Zelfs voor de vrachtwagen en de motor kan je hier goed terecht. Zodra je het vermoeden hebt dat de batterij van je auto is overleden, kan je dit testen door de lampen aan te zetten. Hieraan kan je zien of deze nog goed is of aan vervanging toe is. Nou bij mijn brikkie deden zelfs de lampen het niet meer, dus een nieuwe batterij was zeker nodig. Meteen na het plaatsen van de batterij merkte ik al duidelijk verschil. Er zat meteen weer heel veel power in mijn auto.