Zeer tevreden over de taxi in Breda

Ik en mijn man zijn heel erg tevreden over de dienst die de taxi in Breda ons geleverd heeft gisteravond. We waren namelijk een avondje uit in het centrum van Breda. We hebben eigenlijk de hele avond doorgebracht in een leuk en knus seniorencafé. De stemming zat er goed door de drankjes en er werd leuke muziek gedraaid voor de mensen die al op leeftijd waren, zoals ons. Toen het café haar deuren sloot, waren we de laatste trein om 1 uur helemaal vergeten.

‘’De taxi was er al binnen 10 minuten naar onze verbazing’’

Ik en mijn man hebben toen even goed nagedacht over hoe we nou thuis zouden komen. Gelukkig waren onze telefoontjes nog vol en kon mijn man daarom eventjes een kijkje nemen op het internet naar een taxi. En met succes. Mijn man drukte op een nummer van een taxi en er werd gelijk opgenomen. Toen de medewerker van de taxi in Breda opnam deed mijn man het verhaal en vertelde een locatie waar de taxi heen moest komen. Uiteindelijk was de taxi in Breda er al binnen 10 minuten, naar onze verbazing.

taxi in Breda

 

Hele aardige chauffeur

 

De rit verliep goed en de chauffeur reed erg netjes door het centrum van Breda. Ook was de chauffeur erg aardig en hebben we een zeer leuk gesprek met hem gehad. Hij stond er even versteld van dat zulke ‘’oude mensen’’ nog een taxi pakken rond half 2 maar dat snapte we wel. Uiteindelijk waren we snel op de plaats van bestemming en rekenden we af. De prijs vonden ik en mijn man zeer voordelig. Als we ooit weer in dezelfde situatie komen, wat hopelijk niet gebeurt, weten wij wie we moeten inschakelen! Onze complimenten gaan uit naar de taxi in Breda.