Autospuiterij Haarlem heeft me geholpen

Tijdje terug kreeg ik een mede weggebruiker tegen mijn auto, het was echt zo’n grote en lange kras. Er zat een deuk in en de lak was verwijderd van de hele zijkant. Ik heb hier erna nog even mee rondgereden omdat ik in korte tijd geen goed bedrijf kon vinden die dit op kon lossen. Gelukkig kreeg ik de link naar Autospuiterij Haarlem, dit bedrijf stond klaar voor al de problemen die deze auto had opgelopen. Ik kon al snel terecht bij de Autospuiterij Haarlem en kort daarna weer om deze op te halen.

auto12

Binnen no time zo goed als nieuw

De auto was bijna naar de schroothoop gebracht, alle bedrijven die hanteren kortweg gewoon te hoge prijzen  voor de dienst, de dienst houd in dat ze alleen nieuw lakken. Dit bedrijf genaamd Schouten kan naast opnieuw lakken ook de deuken weghalen en de auto dus binnen no time zo goed als nieuw maken. Ik kan je garanderen dat deze deal van Schouten autobedrijf serieus de beste deal is die je op dit moment kan vinden op heel het internet.

Ik ben heel erg blij met deze dienst en mijn auto is echt helemaal nieuw gemaakt. De deuken zijn er uit en ook is de lak opnieuw gespoten. Wil jij nou net zoals ik heb gedaan de auto helemaal laten opknappen voor de beste prijs, dan kan ik je aanraden om even contact op te nemen met autobedrijf Schouten. Je gaat geen spijt krijgen van deze keuze om het bij dit bedrijf te laten doen.

deuk