fietsenmaker Bussum gezocht!

Niks is vervelender wanneer je op zoek bent naar een nieuwe fiets maar geen winkel kan vinden. Doordat ik toch echt een fiets wil aanschaffen ben ik op het internet gaan zoeken in de hoop dat ik het daar wel vinden kan. Diverse bedrijven heb ik uiteraard gezien maar door te zoeken op fietsenmaker Bussum en omstreken ben ik bij het beste terecht gekomen. Ik heb het dan ook over Rijwielhandel A. Bout. Bij hun wordt er niet gekeken met prijzen maar met kwaliteit! Vanaf dat moment dat ik hun website heb mogen bekijken wilde ik maar al te graag naar deze winkel, hopelijk hebben ze daar wel de fiets waar ik al een lange tijd naar op zoek ben.cropped-winkel_bout-9

Nette service

Bij binnenkomst werd het al vrij snel duidelijk voor mij dat het bij hun een stuk voordeliger is als wat ik elders gezien had. Dat het een toeval is weet ik niet maar “de fiets” die ik zo prachtig vond stond als eerste in de winkel! Heb er dan ook niet lang over na hoeven denken om een besluit te maken dat ik die fiets ga kopen. Dankzij de goede zorgen van hun is het voor mij duidelijk geworden dat een goedkope fiets gecombineerd kan gaan met een fiets wat geleverd wordt met goede service! Doordat ik gezocht heb op fietsenmaker Bussum heb ik in ieder geval goede onderhoud aan mij fiets, tevens ook een nieuwe betaalbare fiets!logo-about