Garage Eindhoven de Kade

 

 

 

 

 

 

 

Garage Eindhoven de Kade is het beste autoschade bedrijf van Eindhoven en omstreken. Garage Eindhoven de Kade heeft mij namelijk uit de brand geholpen. We hadden autoschade aan onze auto (die we overigens net nieuw hadden). We konden meteen een afspraak inplannen en we konden over een aantal dagen alweer de auto ophalen! Super bedrijf. schadeherstelIk kan me geen betere autoschade bedrijf bedenken dan zij. Ook hanteren zij een realistische prijs- en kwaliteitsverhouding, wat veel vertrouwen geeft. Ook onze kennissen hebben hier de auto naar toegebracht, als ze schade aande auto hadden. 

Internet

Na het ongeluk ben ik eens een kijkje gaan nemen op internet en heb ik in mijn omgeving rondgevraagd naar verschillende autoschadebedrijven. Het zijn er best veel in Eindhoven, alleen kan er maar een ons als beste helpen. Uiteindelijk kwam ik uit bij De Kade. Ik heb voor De Kade gekozen, omdat niet alleen mijn omgeving er op aandrong, maar ook omdat ze voldoen aan mijn voorwaarden. Ze weten als geen ander om het voertuig deskundig af te leveren. Al deze factoren samen maken het natuurlijk aantrekkelijk en vertrouwd voor mij om voor dit bedrijf te kiezen. De keuze was dan ook niet moeilijk, en had ik hier mijn auto laten maken.

Resultaatautoschade-bedrijf

Ik weet het nog goed, de dag dat ik mijn auto ophaalde. Hij was weer als nieuw! Super bedrijf! Ze zorgen goed voor de auto en weten raad met het probleem. Ik ga ze zeker aanraden bij vrienden en familie.