Heftruckcertificaat halen was voor iedereen noodzakelijk

wesseldijkHet artikel van vandaag zal ik gaan schrijven namens een neef van mij. Omdat hij laatst zo’n goede ervaring had met een bedrijf vroeg hij mij om dit met jullie te delen. Vooral ook omdat ik veel blogs wil gaan schrijven omtrent vervoer is dit een goede input hiervoor.

Heftruckcertificaat halenEnkele maanden geleden had hij dus gewerkt voor een Nederlands logistiek bedrijf. In dit magazijn werd er veel met heftrucks gewerkt. Hier had hij, net als alle andere medewerkers een certificaat voor nodig. Een heftruckcertificaat halen was dus noodzakelijk anders kon niemand deze werkzaamheden uitvoeren. Gelukkig werd dit door het bedrijf vergoed alleen werd dit wel uitbesteed aan een particulieren rijschool. De naam hiervan is Wesseldijk. Wat ook interessant is het feit dat zij ook rijlessen aanbieden aan particulieren rijders. Wellicht interessant voor andere lezers die op dit blog terecht komen.

Het was voor hem een peace of cake

verkeerOmdat mijn neef eigenlijk al zijn hele leven werkt in de transport branche kon hij eigenlijk al heel goed met een heftruck rijden. Dit was nog voor de tijd dat het wettelijk verplicht was om een certificaat te hebben. Toen hij deze lessen aan het nemen was, zei de instructeur van Wesseldijk ook dat hij het eigenlijk al goed kon. Maar zoals gezegd was een heftruckcertificaat halen dus voor iedereen noodzakelijk.

Toen hij eenmaal op moest voor zijn rijexamen heftruck was hij dan ook met vlag en wimpel geslaagd. Al vertelde mijn neef dat de lessen inhoudelijk ook erg goed waren. Dus rijschool Wesseldijk is volgens hem wel een aanrader.