Het advies van mijn rijschool in Deventer

Stop

Sinds een tijdje volg ik rijlessen bij een rijschool in Deventer. Omdat mijn examen nu dichterbij komt, vond mijn instructeur het belangrijk dat ik nu mijn theorie ga halen. Je mag namelijk pas je praktijkexamen doen als je je theorie examen gehaald hebt. Tegelijkertijd is je theorie certificaat slechts een jaar geldig dus binnen dat jaar moet je dan wel je praktijkexamen halen want anders moet je dit alsnog overnieuw doen. Bovendien moet je ook nog rekening houden met eventuele wachttijden bij het CBR.

Rijschool in Deventer

Rijschool in Deventer adviseert theoriecursus

Mijn rijschool in Deventer raadde mij aan om een theoriecursus te volgen. Zelf bieden zij dat niet aan maar ze hadden goede ervaringen met de cursus van 123theoriecursus. Zij bieden een cursus aan van twee dagdelen. De cursus wordt gegeven in Rotterdam, Den Bosch en Deventer. Aangezien ik zelf in Deventer woon is dat erg prettig dat ik in mijn eigen stad de cursus kan volgen. De cursus wordt direct gevolgd door het theorie examen. En dan ook echt direct want na de laatste cursus ochtend ga je met je medecursisten samen naar het CBR om daar het examen te doen. Dat betekent dus dat je echt in twee dagdelen je theorie kunt halen.

Deventer

De voordelen van de theoriecursus van 123theoriecursus

De theoriecursus heeft een hoog slagingspercentage en bij de cursus in Deventer geldt zelfs dat je als je onverhoopt toch zakt, gratis herexamen mag doen. Dat betekent dus dat je slechts € 149,00 betaalt voor de cursus, inclusief examen en herexamen. Naast de kosten en de snelheid is het ook een goede cursus. In die twee dagdelen word je namelijk helemaal klaargestoomd voor het theorie examen. De stof wordt verduidelijkt, vragen beantwoord en je  maakt samen oefenexamens. Ik ben in elk geval erg blij met het advies van mijn rijschool in Deventer om hier een theoriecursus te volgen.