Lekker fietsen Vlissingen

Ik heb vorige week een juiste beslissing gemaakt, ik ga een fiets kopen om naar mijn werk te komen. Zo had ik laatst bij fietsen Vlissingen al een paar mooie fietsen zien staan, maar omdat ik nog niet zeker wist dat ik een fiets wilde kopen ben ik naar huis gegaan. Maar nu weet ik het zeker, auto eruit en fiets erin. Vanmiddag heb ik besloten om eens te gaan kijken wat voor een soort fiets het beste bij mij past, natuurlijk wil ik wel een elektrische fiets hebben. Bij fietsen Vlissingen is er zoveel keuze aan merkfietsen waaronder:

  • Batavus
  • Sparta
  • Alpina
  • Myata
  • Gazelle

fietsen Vlissingen

Eindelijk een goede keuze gemaakt

Genoeg merken om een keuze uit te maken zal je zeggen, maar omdat ik op een gegeven moment echt niet meer wist waar ik moest beginnen heeft de medewerker van de winkel aan mij een paar goede fietsen laten zien. Hij kwam met een mooie Sparta fiets een elektrische fiets waar ik een proefrit op heb gemaakt, gelukkig is daar de mogelijkheid voor. Tijdens deze proefrit kon ik al merken dat de Sparta geen goede keuze voor mij was. Op de een of andere manier vond ik deze fiets niet goed fietsen. Daarna de Gazelle uitgeprobeerd, met deze fiets kan ik de wereld wel rond rijden, echt een super fiets. Ik heb meerdere rondjes op deze fiets gereden en het leek bijna wel dat je hier niet op hoefde te trappen, zo licht loopt deze fiets. Deze fiets is nu mijn fiets geworden en ik ben er bijzonder trots op. fietsen Vlissingen