Motorzaak Soest gezocht!

Al een geruime tijd ben ik druk aan het zoeken naar een geschikte motorzaak. Ik heb er lang over na moeten denken maar heb afgelopen week toch het besluit weten te maken dat ik een motor wil aanschaffen. Mijn rijbewijs heb ik al een lange tijd maar helaas nog geen mooie motor gevonden om te kopen. Door online te zoeken om Motorzaak Soest en omstreken ben ik terecht gekomen op de website van Van Heerdt en Verbeek motoren. Hier werd ik laaiend enthousiast dat ik een motorzaak heb gevonden in onze regio. 

Snel gevonden01

Ik heb er dan ook voor gekozen om in de auto te stappen en erheen te rijden. Bij binnenkomst was ik verbaasd over hun hoeveel motoren welke in de zaak staan. Het viel mij wel op dat het bij hun een stuk voordeliger is om een motor aan te schaffen als dat ik elders gezien heb. Hier had ik namelijk een prachtige motor gevonden die perfect zou aansluiten bij me. Ook de kleding wat hun aanbieden in de winkel is een stuk voordeliger en geschikt voor mij. Het maken van een proefrit met deze motor heeft mij in ieder geval overgehaald om het aan te kopen! Zelfs de koop was snel rond en ik hoefde alleen maar de wachten tot de motor klaar werd gemaakt en ik hem mee mocht nemen. Door te zoeken op Motorzaak Soest is het mij in ieder geval gelukt om een motor aan te schaffen!2-300x225