Rijschool autoverzekering dekt schade dronken student niet

In Amsterdam is er een incident geweest met een rijlesstudent. De rijschool autoverzekering besloot de gemaakte schade niet te dekken. De reden waarom zij dit niet willen dekken is door het feit dat de rijlesstudent onder invloed was van alcohol. Het wordt op die manier wel een stuk moeilijker voor hun. De rijschooleigenaar vindt het heel kwalijk dat de schade niet wordt gedekt want zijn auto is nu helemaal kapot. Het kost hem dan ook veel geld om dit zelf op te zetten. Op deze manier wordt het ook een lastige manier van werken voor de rijschool autoverzekering.

De wegen vervolgen

Het wordt voor meerdere mensen een belangrijke kwestie. Als de rijschool autoverzekering dergelijke schade niet uitkeert dan moeten er dus strengere controles volgen op de rijlesstudenten. Dit kan voor extra frustraties en problemen zorgen. Op deze manier wordt het wel vervelend dat deze zaken zo aflopen. We zien wel dat er meer mensen zijn die zich hier tegen uitspreken. Helaas lijkt het erop dat de rijschool autoverzekering zich uitspreekt tegen deze keuzes. Op die manier wordt het ook een stuk lastiger om in te zien of dit überhaupt kan werken.

Rijlesstudent betaalt mogelijk mee in de schade

Het lijkt erop dat de rijlesstudent die dronken achter het stuur ging tijdens zijn rijles toch mee gaat betalen aan de schade. Hij vindt zelf dat hij de verantwoordelijkheid moet nemen voor zijn daden. Hij geeft wel aan dat hij het zwak vindt van de rijschool autoverzekering dat zij hier niet meer aan doen. hij vindt namelijk dat er ook betaalt moet worden vanuit de rijschool autoverzekering. Het lijkt erop dat dit niet gaat gebeuren maar we verwachten wel dat dit uiteindelijk wordt opgelost. Het zijn beide partijen die baat hebben bij de juiste oplossing. Laten we kijken naar de mogelijkheden die het met zich mee brengt.