Van Acht Campers zorgt voor jouw vervoer!

Je wilt maar al te graag een flinke tour maken in eigen land. Alleen durf jij dit niet aan met jouw eigen auto? Neem dan eens contact op met Van Acht Campers! Hier kun je een schitterende camper huren welke hiervoor geschikt is. Het belangrijkste hiervan is dat de camper volledig wordt ingericht en voorzien is van de nodige luxe.

Met de camper op stap gaan is wellicht het beste wat je kunt doen. Bovendien zijn de kosten hiervoor ook nog eens erg aantrekkelijk. Dan heb ik het nog niet gehad over de eenvoud om dit te boeken. Een vakantie boeken kost nu eenmaal geld. De overnachting dient geboekt te worden en niet te vergeten dat de reis erheen ook nog betaald moet worden. Dit kan aardig wat kosten. Helemaal wanneer jij in de zomervakantie dit wenst te realiseren. Met een camper van Van Acht Campers ben je meer dan welkom. Hier kun je voor een zeer aantrekkelijk tarief een camper huren. Zo heb je bijvoorbeeld al vanaf 775 euro per week een prachtige camper! Hoe heerlijk zou het zijn om met deze voertuig Nederland te verkennen?

Wat een gemak!

Het vinden van een geschikte camper is bij dit bedrijf snel gelukt. Middels de website kun jij de beschikbare voertuigen bekijken en ook inzien. Hieruit is het maken van een keuze zo gedaan en dat is wel prettig.

Zelf waren wij ook druk opzoek naar een manier om onze vakantie te boeken. Onze eigen auto was niet meer geschikt om daar lange ritten mee te maken. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een huurauto. Althans, het liefst een camper natuurlijk. Echter ging ik er vanuit dat de kosten om dit te huren behoorlijk prijzig kunnen zijn.

Boek jouw camper bij Van Acht Campers

Je bent opzoek naar een perfecte vervoersmiddel om jouw vakantie te realiseren? Nederland verkennen met je eigen camper is het beste wat je kunt doen! De kosten om dit te gaan boeken is perfect. Bovendien kun je alles via de website realiseren!

Onze vakantie is perfect!

Zo nu en dan boeken wij maar al te graag een weekendje weg. Voorheen gingen wij altijd naar een hotel toe. Op zich is daar niks mis mee, alleen mis ik wel de vrijheid. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om onze volgende vakantie anders te gaan doen. Een goede vriendin van mij kwam al met de tip dat wij eens op de website bij Van Acht Campers moesten kijken. Hier kun je voor een scherpe tarief een camper huren voor jouw vakantie. Dit trok natuurlijk mijn interesse! Vrij zijn om met je voertuig het land te verkennen leek ons geweldig. Hierdoor zijn wij op het internet gaan zoeken naar dit bedrijf. Binnen een paar tellen hadden wij dit gevonden en zijn wij de website nader gaan bekijken.

Gelijk boeken of toch nog even verder kijken?

Bij het zien van de website zag ik al meteen dat zij voldoende mogelijkheden hebben. Zo heb je onder andere de keuze uit diverse voertuigen. De familiecamper is wellicht een van de mooiste die ik ooit heb gezien! Deze wagen wilde wij dan ook graag gaan huren. Zo heb je een tweepersoons queenbed en een tweepersoons elektrisch hefbed in deze camper. Voor vier personen heb je hier meer dan genoeg ruimte in en dat is wel zo fijn toch?

Aangezien wij dit geweldig vonden zijn wij dit gaan reserveren. Nog geen uur later was dit al geregeld en hoefde wij alleen nog maar te wachten tot het zover was dat wij konden vertrekken. Op de dag van vertrek zijn wij de camper gaan halen. Een vriendelijke medewerker heeft netjes uitgelegd hoe dat de diverse apparatuur werkt in de camper zelf. Vervolgens kregen wij de sleutel overhandigd en konden wij onze weg gaan vervolgen. Persoonlijk moet ik wel zeggen dat ik in het begin dit nog wel spannend vond. Je rijdt immers in een andermans zijn auto. Al moet ik zeggen dat deze camper ontzettend fijn rijdt! Heerlijk over de snelweg heen rijden naar het noorden om vervolgens te overnachten in het zuiden van het land. Kortom, wat wil je nog meer wanneer je zoekt naar vrijheid?

Aan het einde van onze vakantie baalde ik lichtelijk om de camper weer terug te moeten geven. Dit omdat hij zo prettig reed en wij echt konden genieten van de rust en de ruimte om ons heen. Hier zullen wij in de toekomst dan ook met plezier weer gebruik van maken.