Zeer tevreden over de fietswinkel in Hoofddorp

Wat ben ik toch blij met mijn nieuwe fiets die ik in de fietswinkel Hoofddorp heb gekocht. Bij deze fietswinkel, ook wel van Nieuwkerk Fietsen genoemd, kan je de mooiste fietsen kopen. Wat te denken van een mountainbike, een racefiets , een elektrische fiets of gewoon een stadsfiets, alle soorten fietsen kan je hier kopen. Voor mijzelf had ik een goede, maar zeer degelijke fiets nodig, een fiets die ik dagelijks ga gebruiken voor naar mijn werk te komen. Normaal moet ik elke dag met het openbaar vervoer reizen om bij mijn werk te komen. Maar vooral nu met het vieze natte en koude weer is dat alles behalve prettig. Vooral wanneer de trein vol zit en iedereen tegen elkaar aan hangt, brrrrr….. 

Lekker ontspannen op de fiets

Bij van Nieuwkerk Fietsen, de fietswinkel in Hoofddorp heb ik meerdere leuke fietsen gezien. Eigenlijk had ik er nooit bij stil gestaan wat de voordelen zijn van een elektrische fiets, maar na een proefrit op deze fiets te hebben gemaakt weet ik wel beter.

Van Nieuwkerk Fietsen bestaat al meer dan 49 jaar en dat is in de service ook wel te merken. Niet alleen ben ik goed geholpen bij de aankoop van mijn fiets, ook voor eventuele reparaties ben je hiervoor aan het juiste adres.