Zomer en winter een goed beschermde boot

beschermde boot

Of je nu met de boot vaart of niet, het is van essentieel belang dat de altijd schoon is, ligt de boot voor langere tijd in de haven dan wordt er vaak gebruik gemaakt van een bootzeil om de boot te beschermen. Maar tijdens het varen wordt de boot natuurlijk ook vuil, denk hierbij aan uitwerpselen van vogels, zand, zout algen en meer. De boot moet dus ook regelmatig schoongemaakt worden, zou je dit niet doen dan heb je kans dat het vuil er niet meer af gaat en blijvende schade veroorzaakt. Door gebruik te maken van ultramar onderhoud is je boot altijd beschermd en mooi schoon.

goed beschermde boot

Ook voor bescherming van je boot

Het is niet alleen belangrijk om het zeildoek of de boot schoon te houden, na het schoonmaken is impregneren ook goed om te doen. Nadat je de boot goed hebt schoongemaakt, zorg je er met impregneren voor dat er een beschermlaag op de boot of het doek komt. Hierdoor hecht vuil minder en zorg je ervoor dat het eenvoudig van je boot of doek te verwijderen is, ultramar onderhoud is meer dan alleen een middel om schoon te maken. Compleet onderhoud voor zomer en winter, en altijd de genieten van een boot in perfecte conditie.

Verleng de levensduur van je boot

Goed onderhoud van je boot zorgt er niet alleen voor dat je altijd een goed verzorgde boot hebt, ook voor de levensduur is het belangrijk. Een boot of zeildoek die mooi schoon is gaat langer mee, ook voor het uiterlijk van de boot is ultramar onderhoud een goede zaak. Je wilt toch altijd met een mooie schone boot het water op gaan, dit vaart niet alleen beter het voelt ook veel beter aan. Je kunt er ook het zeildoek van je boot mee onderhouden.