Zonder motorverlichting langs de kant van de weg staan

Wat een leuke dag had moeten zijn eindigde voor mij met een flinke bekeuring van de politie, dit omdat mijn motorverlichting niet in orde was.  De hele dag met een grote groep motorrijders aan het toeren geweest, lekker genieten van de omgeving en van het rijden zelf natuurlijk. Na deze rit moesten wij ons allemaal verzamelen bij een restaurant waar wij als afsluiter een bbq kregen. Het was zeer gezellig en lekker en tegen de tijd dat wij naar huis moesten was het al donker geworden. Zonder ook maar iets in de gaten te hebben gehad, werd ik aangehouden op de snelweg door de politie. Deze ging voor mij rijden met het bordje volgen aan.  

Een beste bekeuring

Achteraf gezien natuurlijk dom dat ik dit niet zelf had ontdekt. De reden dat de politie mij aan hield was dat mijn motorverlichting het niet deed. Iets wat levensgevaarlijk is in het verkeer. Een mooie prentbrief met een bedrag dat ik binnen twee weken moest betalen was het gevolg van mijn aanhouding.

Tegenwoordig let ik erop dat alles aan mijn motor in orde is. Hiervoor heb ik de website van MMMotorparts gevonden. Een van de grootste online winkel voor motorproducten. Hier kan je voor elk merk wel onderdelen kopen en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.